Şehit Ragip Soylu Coşkun Ortaokulu

WEB https://772702.meb.k12.tr
Adres : ATAŞEHİR MAH. GÜNEY ÇEVRE YOLU CAD. NO 986 MERKEZ / ELAZIĞYEMİŞLİK TOKİLERİ,112 ACİL ARKASI
VİZYON : EĞİTİM-ÖĞRETİMDE, SANATTA, SPORDA, HAYATIN DİĞER ALANLARINDA KALİTESİ VE BAŞARILARI İLE FARKLILIK VE FARKINDALIK YARATAN SEÇKİN BİR KURUM OLMAKTIR.
MİSYON : BİLGİ VE BİRİKİMLERİNİ TÜM İNSANLIK YARARINA KULLANAN, DEĞİŞEN DÜNYA ŞARTLARINDA BİLGİ TOPLUMUNUN İNSANINI YETİŞTİRMEYİ AMAÇLAYAN OKULUMUZ; EĞİTİM ALANINDAKİ YENİ YAKLAŞIMLARI TAKİP EDEN, BÖYLELİKLE ÖĞRENCİLERİMİZE KALİTELİ EĞİTİM SUNAN, FARKLILIKLARI ZENGİNLİK KABUL EDEN, ÖĞRENCİLERİMİZİN BİREYSEL YETENEKLERİNİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURARAK BAŞARILI, İLKELİ, DUYARLI, AÇIK FİKİRLİ, ARAŞTIRAN, SORGULAYAN, İLETİŞİM BECERİLERİ GELİŞMİŞ, ÖĞRENMEYE VE YENİLİKLERE AÇIK, ÖZ DEĞERLENDİRME YAPABİLEN, İŞBİRLİĞİNE YATKIN, YARATICI VE ELEŞTİREL DÜŞÜNEN, AKILCI VE ÇOK YÖNLÜ GELİŞİMİ ÖNEMSEYEN, ATATÜRK İLKE VE İNKILAPLARINI ÖZÜMSEMİŞ, MİLLİ DEĞERLERLE ÜLKESİNİ TÜM DÜNYADA TEMSİL EDEN NİTELİKLİ BİREYLER YETİŞTİRMEKTİR.
BAŞARILAR : Akademik ve sportif anlamda da bir çok başarımız olması için çalışmaya yeni başladık....

Öğretim Şekli :TAM GÜN
Saatler : 08:25-14:40
Bağlantı : ADSL
Yabancı Dil : İNGİLİZCE
Isınma : DOĞALGAZ
Servis : ÖĞRENCİLERİMİZ ÖZEL SERVİSLERLE İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA TAŞINABİLİR.
Ulaşım : Okulumuza 15 dakikada bir hareket eden güney çevre yolu otobüsleri ve minibüsler ile ulaşım sağlanabilir.
Yerleşim Yeri : ATAŞEHİR MAH. GÜNEY ÇEVRE YOLU CAD. NO: 986 MERKEZ / ELAZIĞ .
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İL MERKEZİN 7 km uzaklıkta.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :